Onze cultuur

In het werk dat we doen, is veiligheid enorm belangrijk. We zorgen dan ook continu voor een veilige werk- en leeromgeving en spreken elkaar aan op gedrag. Een veilige werkomgeving betekent een fijne werkomgeving.

Wij vragen van jou dat jij verantwoordelijkheid neemt voor het werk dat je doet. Je krijgt daar ook de bevoegdheden voor. Ook hoort daarbij dat je dingen uitprobeert en soms buiten de gebaande paden treedt. Dit gaat weleens mis en daar leer je van. Een cultuur die hierbij hoort, is er één van openheid en vertrouwen. Een veilige sociale omgeving is dan een belangrijke voorwaarde.

Heb je concrete vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, psychosociaal of financieel, dan bieden wij je gerichte ondersteuning en hulp.

Wij maken geen onderscheid op aspecten zoals geslacht, nationaliteit, huidskleur, geaardheid, leeftijd of geloof. Diversiteit alleen volstaat niet meer. Wij gaan graag een stapje verder en streven naar inclusiviteit. Iedereen telt! In onze organisatie krijgt iedereen passende ontwikkelingsmogelijkheden en nemen we belemmeringen uit de weg.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak. We vinden het belangrijk dat we op elkaar kunnen bouwen. Bij Juva geven we iedereen gelijke kansen. Een veilige omgeving waarin we elkaar kunnen vertrouwen. En ons werk kunnen uitvoeren, ook in het belang van onze klanten en relaties. 

Vernieuwend

Wij geloven in de kracht van samenwerking en innovatie. Wij zoeken verbinding over afdelings- en bedrijfsgrenzen heen. Open en transparant naar elkaar en onze klanten. Met elkaar meedenken en de krachten bundelen om verder te komen. Samen komen we tot vernieuwing. 

Pragmatisch

Met beide benen op de grond blijven. Wij pakken projecten en vraagstukken praktisch aan en zijn gericht op feiten. Kortom doelgericht en pragmatisch. Op onze manier: persoonlijk en dichtbij onze klanten.  

Onze manier van werken

We zijn trots op ons bijzondere pand in Poeldijk. Het is een inspirerende werkomgeving. Hier werken we samen aan duurzame energiesystemen met en voor onze klanten. Daarmee dragen we bij aan de energietransitie en doen we iets goeds voor de samenleving. Ons pand is ook voor klanten en netwerkpartners een uitnodigende plek om langs te komen. Iedereen is welkom en iedereen is in ons bedrijf gelijk!

Wij werken "activiteit gerelateerd"! Dat betekent dat je eerst kijkt wat je gaat doen, met wie en wat je daarvoor nodig hebt. Daarna bepaal je welke werkplek daar het best bij past.

Door deze manier van werken, blijf je de hele dag fris, voel je je vrij, werk je beter samen en ben je flexibeler. En er is nog een belangrijke reden om zo te werken. Het past bij hoe we willen zijn: een informeel en transparant bedrijf met een gezellige sfeer. Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel en we maken gebruik van elkaars kwaliteiten. Zo bereiken we mooie resultaten. 

Het activiteit gerelateerd werken vindt ook regelmatig op afstand plaats. Daardoor is het belangrijk dat we meer vooruitdenken, plannen en werkzaamheden met elkaar afstemmen.

Kortom: we werken leuker, slimmer en meer samen!