Ontwikkel jouw talent

Wil jij jouw talent blijven ontwikkelen? Dat vinden wij erg belangrijk. We motiveren en bieden je kansen om het beste uit jezelf te halen. En met jouw eigen in te zetten duurzaam inzetbaarheidsbudget kan je blijven werken aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

We willen dat, omdat we als netwerkbedrijf een ambitieuze missie nastreven en hierbij goed opgeleid personeel erg belangrijk is. En omdat de energietransitie waar we ons in bevinden een ander soort kennis en kunde van ons allemaal vraagt. Dit betekent een brede samenwerking en de kennis om te kunnen organiseren en delen. We streven naar een duurzame inzetbaarheid, waardoor jij kan meegroeien met de verschillende en snelle ontwikkelingen in de markt.

PIT

Het ontwikkelen van talent is onmisbaar voor de toekomst van ons bedrijf. Professionals in Transitie (PiT) speelt hierin een waardevolle rol en is als het ware een ‘snelkookpan’ voor de ontwikkeling van jonge professionals. Een tweejarig leerprogramma waarin je je richt op vakinhoudelijke kennis en de ontwikkeling van jouw individuele kwaliteiten.

Je werkt samen met je collega PiT-ers aan het oplossen van een vraagstuk binnen onze organisatie, waarbij jouw eigen ontwikkeling centraal staat. Jouw frisse blik voegt écht waarde toe. Je wordt begeleid door een coach en je leidinggevende en krijgt diverse workshops van collega’s.

We stimuleren op deze manier al in een vroeg stadium de persoonlijke ontwikkeling van onze talentvolle collega’s.

 

 

PIT is Professionals in Transitie
Remon is teamleider commercie
Rémon, Teamleider Commercie

 


"PIT was voor mij een ontdekkingsreis naar wat ik wil, welke kant ik op wil en waar ik gelukkig van word."

Opleidingsbeleid

Wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen onze organisatie heel belangrijk. En zetten hier vol op in. Of je nu de wens hebt om specialist te worden en hier een vakinhoudelijke opleiding voor nodig hebt. Of jezelf wilt ontwikkelen om te kunnen doorgroeien naar een nieuwe functie. Wij denken altijd met je mee!

We hebben een goed pakket waarmee de studiekosten worden vergoed en de studiefaciliteiten worden verleend. Leidinggevenden volgen een leiderschapsprogramma om faciliterend leiding te geven. Zo zetten ze jou écht in je kracht en denken mee in jouw ontwikkelvraagstuk.
 

Studenten volgen een presentatie.