Werken bij Capturam

Capturam richt zich op duurzame en innovatieve activiteiten die bijdragen aan de verduurzaming van de energievoorziening in de regio. Werk je voor Capturam, dan draag je bij aan de vernieuwingen in deze energievoorziening. We zijn continue bezig te verbeteren door slim en innovatief te handelen. Innovatiekracht, vernieuwingen en vooruitkijken zijn waarden die typerend zijn voor Capturam en die we dan ook in jou zoeken.

Onze missie en de rol die we willen spelen in de energietransitie is erg ambitieus. Dit zie je ook terug in de rest van de organisatie. We vinden persoonlijk leiderschap belangrijk en werknemers genieten veel eigen verantwoordelijkheid. Je moet kansen zien, maar ook durven pakken! 
 

Bekijk alle vacatures van de Juva holding

Samenwerken aan energie voor nu en in de toekomst

Thijmen is Consultant Energietransitie bij Capturam

Samenwerken aan

Thijmen, Consultant Energietransitie
Ik solliciteerde bij Juva op een functie als consultant. In deze rol kan ik vooruitkijken naar wat er op ons af komt en dit gelijk vertalen naar de praktijk om te zorgen dat het energienet in orde is. Voor mij een reden om de baan aan te nemen. Ik krijg in mijn functie voldoende ruimte om invulling te geven aan oplossingen. Ik kan als Consultant de kansen die ik zie, uitwerken tot een project.

Capturam innoveert en pioniert. Wat mij bij Capturam vooral aanspreekt, is de leuke, goede werksfeer. We werken in een jong, gemotiveerd team, waarbij we veel samenwerken. Ik heb veel contact met alle collega’s en diverse externe partijen om de laatste ontwikkelingen te bespreken.

Daarom Capturam

  • Waardevolle bijdrage leveren aan de energietransitie;
  • Techniek en innovatie;
  • Toegewijd en klein team;   
  • Vrij te besteden persoonlijk budget van 18% bovenop je bruto jaarsalaris;
  • Collectieve ziektekostenverzekering met korting en aansluiting bij pensioenfonds ABP;
  • Budget van €500,- om duurzaam inzetbaar te blijven en een eindejaarsuitkering van 3,7%.