Arbeidsvoorwaarden

Bij JUVA kun je rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden, die je voor een deel zelf kunt samenstellen, waaronder onze secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO. Wil je hier meer over weten? Stel je vraag gerust.
 

Persoonlijk Budget

Persoonlijk Budget

Met het Persoonlijk Budget van 18% van het bruto salaris per jaar, kun je jouw arbeidsvoorwaarden op maat samenstellen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Je kunt periodiek kiezen of je jouw budget als verlof of als geldbedrag wilt inzetten. Het vakantiegeld van 8% van het bruto salaris is onderdeel van het Persoonlijk Budget.

EINDEJAARSUITKERING

EINDEJAARSUITKERING

Je komt in aanmerking voor een eindejaarsuitkering. De beloning is 3,7% van jouw bruto salaris.

Verlof

Verlof

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen uitgerust en met plezier naar zijn werk komt, heb je bij een fulltimedienstverband recht op 24,5 vrije dagen per jaar. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw Persoonlijk Budget als verlof in te zetten. Zo houd je naast je werk genoeg tijd over voor andere leuke dingen.

Opleiding en Ontwikkeling

Opleiding en Ontwikkeling

Je krijgt de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, door middel van opleiding en training. Studiefaciliteiten worden verleend en studiekosten worden vergoed volgens de betreffende bedrijfsregeling.

Ziektekostenverzekering

Ziektekostenverzekering

JUVA heeft een collectief contract afgesloten met Zilveren Kruis. Naast een collectiviteitskorting op de premie ontvang je een tegemoetkoming van € 360,- bruto per jaar als je ook een aanvullende verzekering bij Zilveren Kruis afsluit.

Vervoer

Vervoer

Woon je verder dan 5 kilometer bij ons vandaan? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van € 0,19 per kilometer conform onze bedrijfsregeling.

Pensioen

Pensioen

Zodra je in dienst komt bij JUVA bouw je pensioen op bij het ABP pensioenfonds. JUVA betaalt 70% van jouw pensioenpremie, wat betekent dat je zelf maar een klein deel hoeft bij te dragen.

Extra verzekering arbeidsongeschiktheid

Extra verzekering arbeidsongeschiktheid

Bij JUVA heb je de mogelijkheid om een extra verzekering af te sluiten voor het geval je arbeidsongeschikt geraakt. Vanwege onze collectieve overeenkomst met Loyalis is dit een voordelige regeling.

Vitaliteit

Vitaliteit

Jouw vitaliteit vinden wij erg belangrijk. Zo zijn er elke woensdag in ons hele kantoor fruitmanden te vinden voor een gezonde snack en daarnaast € 500,- wat je kunt besteden aan diverse doeleinden, met als doel om duurzaam inzetbaar te blijven.