Werken bij Juva

Kiezen voor een baan bij Juva is kiezen voor een baan waar je bijdraagt aan het creëren van een leefbare en duurzame samenleving. Juva is een netwerkbedrijf waar 3 werkmaatschappijen onderdeel van zijn: Westland Infra, Capturam en Anexo. Alle maatschappijen werken hard aan het ondersteunen en mogelijk maken van de energietransitie. 

We zijn een informele organisatie in een boeiende, veranderende omgeving. Iedereen telt mee en samenwerken staat centraal. Je ervaart bij ons dan ook korte lijnen. Je krijgt verantwoordelijkheid in je werk en de ruimte om je te ontwikkelen. 
Opleiding en persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Aan de ene kant omdat we als bedrijf een ambitieuze missie nastreven en daarvoor goed opgeleid personeel belangrijk is. Aan de andere kant verandert het energielandschap en vraagt de energietransitie om kennis, kunde en omdenken.
 

Bekijk de vacatures van Juva

Samenwerken aan energie voor nu en in de toekomst

Whitley werkt als Senior Inkoper bij Juva

Samenwerken met

Whitley, Senior Inkoper
Het werk als inkoper is, zeker in een wat kleinere organisatie als de onze, heel divers. Natuurlijk heeft iedereen zijn specialisaties, maar ik ben op allerlei vlakken betrokken bij de inkoop. Of het nu gaat om diensten of producten, van het zoeken naar nieuwe partijen, het afsluiten van contracten tot verschillende aanbestedingen; het hoort er allemaal bij. Geen dag is dan ook hetzelfde en dat maakt het werk hier erg leuk en uitdagend!
Het inkoopteam heeft een hele centrale rol binnen Juva. Eigenlijk heb ik met alle afdelingen van de verschillende werkmaatschappijen te maken. En het leuke is dat ik iedereen ook persoonlijk ken. Iets wat bij veel andere bedrijven helaas niet vanzelfsprekend is. De korte lijntjes binnen Juva werken ook heel prettig.

World-class Workplace

Wist je dat wij zijn beloond met het World-class Workplace keurmerk? Volgens onze collega’s blinken wij uit in:

 • Fijne werksfeer;
 • Goede werkomstandigheden;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Werk-privé-balans;
 • Ruimte voor initiatief.

Wij zijn supertrots op onze collega’s en dit resultaat!

Dit keurmerk is een initiatief van Effectory en is het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland.
 

World-class Workplace
Frank werkt als DevOps Engineer bij Juva

Samenwerken met

Frank, DevOps Engineer
De functie is heel afwisselend. Het DevOps team waar ik in zit, richt zich specifiek op de dienstverlening aan Westland Infra, een van de werkmaatschappijen binnen Juva. Op basis van de wensen maak ik user story’s en voer ik aanpassingen door in de applicaties. De meeste logica en processen worden ontwikkelt in PL/SQL, de schermen in Apex, en interfaces in ORDS en NodeJS.
Naast het verbreden en verdiepen van mijn kennis, krijg ik bij Juva ook volop ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Zo neem ik bijvoorbeeld samen met andere collega’s uit verschillende teams deel aan het PIT-programma (Professionals in Transitie).
Het bouwen en maken, spreekt mij als DevOps Engineer natuurlijk enorm aan. De goede sfeer, ruimte voor ontwikkeling, fijne collega’s en samenwerking zijn daarbij de kers op de taart.

Het verhaal van onze dochtermaatschappijen

Verhaal van Westland Infra Netbeheer

Zorgen dat klanten energie krijgen en de energietransitie ondersteunen.

Het verhaal van Westland Infra.

Verhaal van Capturam

Werken aan de energievoorziening van de toekomst.

Het verhaal van Capturam.

Verhaal van Anexo

Klanten helpen met hun (duurzame) energievraagstukken.

Het verhaal van Anexo.

Bekijk alle vacatures van de Juva holding

Daarom Juva

 • Centrale rol binnen de organisatie;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • Fijne en collegiale werksfeer;
 • Activiteitgericht werken a.d.h.v. functie; thuis of op kantoor;
 • Vrij te besteden persoonlijk budget van 18% bovenop je bruto jaarsalaris;
 • Een tegemoetkoming van €360,- bij een aanvullende zorgverzekering van ZilverenKruis;
 • Budget van €500,- om duurzaam inzetbaar te blijven en een eindejaarsuitkering van 3,7%. 

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden