Werken bij JUVA

JUVA is een informele organisatie in een boeiende, veranderende omgeving. Elk van onze drie werkmaatschappijen levert een belangrijke bijdrage aan het creëren van een leefbare en duurzame samenleving. Samen werken we elke dag hard aan het realiseren hiervan en vanwege onze directe betrokkenheid bij onze klanten lever jij een tastbare en zichtbare bijdrage.

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling zijn twee zaken welke we erg belangrijk vinden. Enerzijds omdat we als bedrijf een ambitieuze missie nastreven en hierbij goed opgeleid personeel erg belangrijk is, anderzijds vraagt de energietransitie waar we ons in bevinden een ander soort kennis en kunde.

Bij JUVA en onze dochterondernemingen stellen we voor jou de volgende vier waardes centraal:

Samen

Samen

Binnen JUVA werken we samen aan een leefbare en duurzame samenleving. Collega’s staan altijd klaar voor elkaar en de bereidheid om elkaar te helpen is groot. Samen maken we het werk leuk en makkelijk!

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Ontwikkeling vinden we bij JUVA een belangrijk punt, zowel met betrekking tot onze organisatie, als onze werknemers. We streven naar een duurzame inzetbaarheid, waarin werknemers meegroeien met de verschillende ontwikkelingen in de markt. Wanneer onze werknemers zich ontwikkelen kunnen we als organisatie ook groeien.

Ambitieus

Ambitieus

Onze missie en de rol welke we willen spelen in de energietransitie is erg ambitieus en dit zie je ook terug in de rest van de organisatie. We vinden persoonlijk leiderschap belangrijk en werknemers genieten veel eigen verantwoordelijkheid. Je moet kansen zien, maar ook durven pakken!

Veilig

Veilig

In het werk wat we doen is veiligheid enorm belangrijk. We zorgen dan ook continu voor een veilige werk- en leeromgeving en spreken elkaar aan op gedrag. Een veilige werkomgeving betekent een fijne werkomgeving.


World-class Workplace

World-class Workplace

Wist je dat wij zijn beloond met het World-class Workplace keurmerk? Volgens onze collega’s blinken wij uit in:

  • Goede werkomstandigheden;
  • Fijne werksfeer;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Werk-privé-balans

Wij zijn supertrots op onze collega’s en dit resultaat!

Dit keurmerk is een initiatief van Effectory en is het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland.